Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصادی شهردار تهران در نشست خبری صبح امروز خود اظهار کرد: در حوزه مالی رویکردمان مدیریت منابع بود و از جمله کار‌های اصلی سامانه جامع معاملات بود.

وی ادامه داد: امسال در راستای هوشمند سازی اقدامات متعددی انجام داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونان مالی حتما اقتصادی هستند و یک کمیته مخصوص افراد را انتخاب می‌کند.

امامی ادامه داد : تفریق بودجه در ۲ سال اخیر سر به سر بوده و صفر شده است . از سال ۹۷ تا سال ۱۴۰۰ سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صادر و وصول شده است و ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان درحال انجام است.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران درباره سامانه مشترک با بانک شهر گفت: برای منتشر کردن اوراق مشارکت سامانه‌ای وجود دارد و هوشمند سازی در تمام رده‌ها انجام شده است و در سال ۹۹ حدود ۸ هزار میلیارد برات کارت صادر شده است.

وی ادامه داد: نتیجه برات کارت را می‌توان مشاهده کرد. برات کارت‌ها مانند کارت اعتباری هستند و مطالبات پرداخت می‌شوند.

امامی گفت: ما ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از بدهی هایمان را پرداخت کرده ایم و هیچ بدهی اضافه نکرده ایم. قسمتی از بدهی‌ها ارزی هستند و متناسب با نرخ ارز تغییر می‌کنند و به همین دلیل قیمت‌ها تفاوت می‌کنند.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران گفت: سر جمع بدهی‌ها ۶۶ هزار میلیارد تومان است، اما دارایی‌ها بسیار بیشتر است ۲۵ هزار میلیارد تومان از بدهی رسا تجارت محاسبه شده است.

وی گفت: اتوبان همت دارای سند شد و علت آن این است که، چون سند نداشت از شهرداری پول می گرفتند، اما اکنون متعلق به شهرداری است.

امامی با اشاره به بانک شهر گفت: اکنون صورت‌های مالی این بانک به روز شده است و  ملک‌های آن درحال ساماندهی است.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران با اشاره به تهاتر املاک و دارایی های شهرداری گفت: بیش از ۵ هزار میلیارد تومان تهاتر انجام گرفته است.

وی درباره اقدامات انجام گرفته در زمان شیوع ویروس کرونا گفت: بیش از ۴۰ میلیارد برای خرید اقلام بهداشتی صرف شد و هیچ صرفه جویی در این امر نکردیم و میزان تلفات شهرداری بسیار کم بوده است.

امامی اظهار کرد: در حوزه درآمد‌های پایدار تلاش شد تا آن‌ها افزایش یابد و میانگین ۳ درصد به این درآمد‌ها اضافه شده است.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران درباره پرداخت حقوق گفت: حتی یک ریال وام برای پرداخت حقوق نگرفته ایم. از سال ۹۱ حکمی وجود داشت و امروز نقض آن گرفته شد اکنون رتبه ما در دیوان عدالت اداری به ۴ تنزل پیدا کرده است درحالی که در گذشته رتبه اول را داشته ایم.

درحال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بدهی های شهرداری کرونا معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران هزار میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟